Välkommen till Serieföreningens hemsida!

Information köpta årskort 2020.

Säsongen 2020 har pga av Covid-19 som vi alla vet inte blivit som det var planerat.
Speedwaysäsongen har långsamt dragit igång med matcher för ungdom, division 1 och nu även Bauhausligan.
Dessa matcher körs i nuläget utan publik och det finns ingen prognos eller besked för när eller om det kommer att kunna köras matcher inför publik under säsongen 2020.

Styrelsen i Serieföreningen har därför beslutat att årskorten för 2020 kommer att vara giltiga även under säsongen 2021.

Skulle det tillåtas med matcher inför publik så kommer vi att få återkomma med vad som gäller angående årskorten.

För er som köpt årskort och inte vill vänta på säsongen 2021 utan ha tillbaka pengarna istället så ska ni senast 31/8 återsända era kort till:
Bibbi Woss
Borringe Säteri 20
591 79 Fornåsa

Skriv även med ert namn, adress samt på vilket kontonr ni önskar pengarna insatta på.

Hälsningar Styrelsen

Köp Årskort till säsongen 2020!

Vill du se mycket speedway och isracing?
Passa på att köpa ett årskort som gäller på samtliga seriematcher inklusive slutspel som anordnas av
klubbar som tillhör Serieföreningen Svensk Speedway & Isracing.
Pris: 1900:- + 96:- i brevpostförskott.

För beställning kontakta Bibbi Woss, ring 013-60797 eller mail bibbi.woss@boremail.com.

Kortet är personligt och kan inte överlåtas.